Službene internet stranice Općine Jakšić

Petak, 15 Siječanj 2016 01:00

za dodjelu nepovratnih sredstava potpore za osiguranje usjeva od mogućih šteta na području Općine Jakšić

Temeljem članka 5. Pravilnika o ostvarivanju potpora za osiguranje usjeva od mogućih šteta  poljoprivrednim proizvođačima na području Općine Jakšić u 2015. («Sl. glasnik Općine Jakšić“,  broj 89/14.) , općinski načelnik  Općine Jakšić
o b j a v lj u j e

JAVNI   POZIV


1. PREDMET JAVNOG POZIVA:

dodjela nepovratnih sredstava potpore za osiguranje usjeva od mogućih šteta poljoprivrednim proizvođačima na području Općine Jakšić u 2015.,  iz Proračuna Općine Jakšić za 2016. i to za: višegodišnje nasade, ratarske kulture i jednogodišnje usjeve sve, osim duhana.
Općina sudjeluje u pokriću premije osiguranja na način da po pojedinom osiguraniku, neovisno o njegovom broju zaključenih polica, sufinancira najviše do 20% troškova plaćene premije osiguranja, odnosno premije po skupnoj polici osiguranja, utvrđene na osnovu najvišeg zbira premije po zahtjevu korisnika poljoprivrednog gospodarstva.
Najmanji iznos naknade je 250,00 kn a najviši iznos 2.000,00 kn za pojedinog korisnika, neovisno o njegovom broju zaključenih polica,  što u slučaju zadruge znači da je korisnik svaki član zadruge koji je obuhvaćen skupnom policom osiguranja.
Maksimalni iznos naknade za pojedinog korisnika, za sve njegove zaključene police je 2.000,00 kuna.

Detaljnije o ovome pozivu i potrebnu dokumentaciju pogledajte ovdje.

Korisni linkovi

Župa sv. Barbare Jakšić

Župa Sv. Barbare

Dječji vrtić Jakšić

Dječji vrtić Jakšić

Osnovna škola Mladost

Osnovna škola Mladost

Požeško-slavonska županija

Požeško-slavonska županija