Službene internet stranice Općine Jakšić

Ponedjeljak, 16 Travanj 2018 10:12

Milijunski infrastrukturni radovi na području Općine Jakšić: Kreće izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže u naselju Tekić, završetak radova u naselju Svetinja

Za nešto više od mjesec dana trebali bi završiti radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava na području općine Jakšić u naselju Svetinja. Sustav odvodnje otpadnih voda naselja Svetinja spojit će se na postojeći sustav odvodnje otpadnih voda i biopročistač naselja Eminovci. Radi se o izgradnji kombiniranog gravitacijsko tlačnog sustava s crpnom stanicom, duljine 1.181 metara. Općina Jakšić financira navedenu gradnju sustava odvodnje otpadnih voda preko nositelja i investicije Tekija d.o.o.
Ukupna investicija iznosi 655.948,5 kuna bez PDV-a, a  1.179.623,14 kuna s PDV-om.

Izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže nastavlja se u još jednom jakšičkom naselju, Tekiću za  investiciju je raspisan javni natječaj za izvođača radova. U naselju Tekić izgradit će se vodovodna i kanalizacijska mreža u dužini 2.800 metara, a procijenjena vrijednost je 4,8 milijuna kuna bez PDV-a.  Financijska sredstva osigurana su iz mjere 7.2. operacija  7.2.1. „Ulaganje u građenje javnih sustava  za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda“.

Što drugo reći, nego idemo dalje i nastavljamo sa projektima.

Korisni linkovi

Župa sv. Barbare Jakšić

Župa Sv. Barbare

Dječji vrtić Jakšić

Dječji vrtić Jakšić

Osnovna škola Mladost

Osnovna škola Mladost

Požeško-slavonska županija

Požeško-slavonska županija