Službene internet stranice Općine Jakšić

Ponedjeljak, 25 Studeni 2019 11:03

Završena još jedna milijunska investicija na području Općine Jakšić: Mještani Rajsavca dobili nogostup

Kako se približava kraj kalendarske godine, tako se  zaokružuju i dovršavaju investicije na području općine Jakšić.

Uz brojna ulaganja u infrastrukturu koja su u ovoj godini odrađena završena je još jedna višemilijunska investicija, ovoga puta na radost mještana Rajsavca koji su dobili nogostup.

Dugo su čekali i dočekali. S završenim infrastrukturnim radovima u Rajsavcu nije kraj ulaganjima i radovima na području općine u ovoj godini. Sve dok budu vremenske prilike to dozvoljavale radit će se i na dovršetku dogradnje Vatrogasnog doma i izgradnji Reciklažnog dvorišta.

Što se tiče izgradnje nogostupa u Rajsavcu bilo je potrebno puno pred radnji obaviti kako bi se na zadovoljstvo svih ta investicija mogla i završiti, od rješavanja vlasničkih odnosa, izrade projektne dokumentacije i još puno toga.

Sve u svemu radovi su završeni, izgrađen je nogostup u dužini 900 metara, širine 1,5 metara. U sklopu te investicije izgrađen je i jedan pješački most.

Zadovoljstvo završetkom tih radova ne krije općinski načelnik Jakšića Ivica Kovačević koji ističe kako je vrijednost radova 1.5 milijuna kuna koje je sufinanciralo Ministarstvo unutarnjih poslova sa 700 tisuća, a preostali dio financijskih sredstava izdvojen je iz proračuna općine Jakšić.

Korisni linkovi

Župa sv. Barbare Jakšić

Župa Sv. Barbare

Dječji vrtić Jakšić

Dječji vrtić Jakšić

Osnovna škola Mladost

Osnovna škola Mladost

Požeško-slavonska županija

Požeško-slavonska županija