Službene internet stranice Općine Jakšić

Ponedjeljak, 10 Listopad 2022 11:35

Anketa o zainteresiranosti građana za rješavanje stambenih pitanja putem Programa POS-a

Društveno poticana stanogradnja (Program POS) provodi se izgradnjom stanova, odnosno stambenih zgrada, organiziranom na način kojim se ostvaruje svrhovito korištenje javnih i drugih sredstava za pokriće troškova, osigurava povrat tih sredstava, omogućuje prodaja stanova uz obročnu otplatu pod pristupačnijim uvjetima od tržišnih u pogledu kamata i rokova otplate te omogućuje davanje u najam izgrađenih stanova uz mogućnost otkupa istih.

Program POS-a pokrenut je s ciljem da se građanima Republike Hrvatske omogući rješavanje stambenog pitanja po uvjetima znatno povoljnijim od tržišnih. Program POS-a pridonosi i razvitku građevinarstva kao gospodarske grane te je multiplikator općeg razvoja. Program su do sada prepoznali mnogi gradovi i općine Republike Hrvatske te je izgrađeno ukupno 7524 stana u 231 građevini.

Molimo sve koji su zainteresirani, da popune anketni obrazac ( u privitku) i dostave ga osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Jakšić, Osječka 39, Jakšić ili putem elektronske pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PRILOG: Anketni upitnik

Korisni linkovi

Župa sv. Barbare Jakšić

Župa Sv. Barbare

Dječji vrtić Jakšić

Dječji vrtić Jakšić

Osnovna škola Mladost

Osnovna škola Mladost

Požeško-slavonska županija

Požeško-slavonska županija